Vores kunder siger Fremragende

Døgnåbent på telefon

Bedemand Mette Marie Nikolajsen

Vi er her for dig

Om Unik Begravelse

Unik Begravelse er her for dig

Det er ikke så tit, man står som pårørende, og netop derfor kan det være svært at få overblik over situationen. Lad Unik Begravelse hjælpe dig, når du står som pårørende. Vi hjælper dig til at skabe overblik over denne svære situation, som du står i, og vi rådgiver dig om dine muligheder. 

Hos Unik Begravelse vil vi hjælpe dig til at få sagt det sidste farvel. Vi tror på, at vi lever vores liv på forskellige, unikke måder, så derfor skal den, du har mistet, også begraves på denne måde. Derfor går vi op i, at give dig som pårørende den bedste mulighed for at give afdøde en personlig afsked. Vi giver plads til det særlige og til det personlige.

Vi er her for dig. Derfor kan du også træffe os døgnet rundt 7 dage om ugen
Ring til os på telefonnummer 70 23 53 03.

Dine muligheder

Vi tror på, at alle begravelser er forskellige, og derfor vil vi sørge for, at dine ønsker bliver opfyldt. Du får hjælp og rådgivning gennem de ting, der skal tages stilling til, så du lettere kan få et overblik. Det kan være i forhold til at finde den rette type kiste eller urne, eller hvis du eller den, du har mistet, har andre specielle ønsker. Dette kan være, hvis kisten skal køres forbi nogle særligt vigtige steder en sidste gang, hvis der skal spilles et særligt stykke musik, eller hvis der skal være personlige breve og billeder med i kisten. Det er dig, der afgør, hvad der er vigtigt, og hvordan I som pårørende gerne vil sige det sidste farvel. Det meste kan lade sig gøre, så vær ikke bange for at spørge os. 

Vi sørger også for at udfylde, sende og godkende dokumenterne til myndighederne, ligesom vi også søger begravelseshjælp på dine vegne. Du får hjælp til at koordinere med præsten og kirken, så begravelsen kan finde sted. Vi sørger for, at du kan holde fokus på, hvad der er vigtigt for dig: Hvordan du skal få sagt det sidste farvel, som den, du har mistet, også ville have ønsket det.

Personen bag

Hos Unik Begravelse kommer du til at tale med Mette Marie. Mette Marie er uddannet eksamineret bedemænd og er derfor også medlem af Danske Bedemænd. Det er din garanti for høj kvalitet.

Mette Marie har allerede fra hun var barn, arbejdet med nødhjælpsarbejde i krigsramte områder. I en verden, hvor død har været hverdag, har Mette Marie lært at holde hovedet koldt og hjertet varmt – vigtige egenskaber, når man arbejder med sorgramte personer og familier.

Du kan læse mere om Mette Marie Nikolajsen her.

Vi støtter Growing Trees Network

Det betyder, at vi donerer et træ for hver begravelse, hvor Unik Begravelse er bedemand. Træet, vi donerer, er fredet. 

Growing Trees Network er et initiativ, der har til formål at redde vores grundvand. Træerne bliver planet på kommunal jord, hvor der er grundvandsressourcer. Ud over, at træerne er med til at redde vores fremtidige drikkevand, så har de også en positiv effekt på vores CO2-udledning, da træerne optager den CO2, vi udleder, og på den måde nedsættes klimapåvirkningen.

I november blev der plantet nye træer i Oust Mølle ved Randers. Her var Unik Begravelse med og sammen med nogle pårørende, fik vi plantet træer, for hver af de begravelser, vi har haft. Her udtalte en af de pårørende til Amtsavisen: “Det betyder alt at kunne få lov til det her. Jeg er faktisk ikke ret god til at komme på kirkegården, men her vil jeg gerne komme. Det er bare mere livsbekræftende at gå i en skov, hvor man har plantet et træ som minde for sine forældre.”

Du kan læse meget mere om Growing Trees Network’s historie her, eller du kan selv donere træer her.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere

FavrskovPosten bragte den 29.9.2015 en artikel om Unik Begravelse:
”Fra produktchef til hjertet på rette sted”

Århus Stiftstidende bragte den 27. september 2015 en artikel om Unik Begravelse:
“Vi har kun én chance til at gøre det rigtigt”

Ugebladet SØNDAG bragte i nr. 31 – 2012 en artikel om Unik Begravelse: 
“På arbejde med død”

Århus Stiftstidende bragte søndag d. 25. september 2011 en artikel om Unik Begravelse: 
“Den allersidste rejse under stjernerne”

Ugebladet SØNDAG bragte i nr. 17 – 2008 en artikel om Unik Begravelse:
“Et livsbekræftende job”

Århus Stiftstidende bragte søndag d. 20. maj 2007 en artikel om Unik Begravelse:
“Hun holder hovedet koldt og hjertet varmt”

Dokumenterne, der kan hentes fra denne side, er i pdf-format. Du kan hente en pdf-viser fra Adobe her.

Bedemand Mette Marie Nikolajsen

Mette Marie Nikolajsen
Eksamineret bedemand
Cand.merc. 

Unik Begravelse

Thorvaldsensgade 34
8000 Aarhus C 

Vestergade 15
8370 Hadsten

T: 70 23 53 03
M: info@unikbegravelse.dk

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen her under

Giv os din mening