Vores kunder siger Fremragende

Døgnåbent på telefon

Bedemand Mette Marie Nikolajsen

Del dine oplevelser

Det siger vores familier

Udtalelser fra familier og pårørende

Her i vores gæstebog kan du læse om de oplevelser andre familier og pårørende har haft med Unik Begravelse. 

Ønsker du selv at dele din oplevelse med os og andre, er du velkommen til at efterlade en kommentar i vores gæstebog. Din mening er meget vigtig for os – uden den kan vi ikke forbedre os

Kære Mette Marie
Mange tak for din meget personlige måde at udføre dit arbejde på ved min mands død og bisættelse. Tak for de dejlige snakke, som du også gav dig tid til samt de skønne billeder fra forløbet. Dig glemmer jeg aldrig. Hjertelig hilsen fra hele familien.

Inger

Tusind tak for støtte og arrangement ved min ægtefælle Pias bisættelse. Kapellet var så smukt med blomster og bårebuketten var helt som Pia ønskede det. Men allermest tak for at du tog dig tid til at snakke med børnebørnene og aftale med dem hvordan deres tegninger skulle ligge ved deres elskede bedstemor. Jeg ved at det betød meget for dem. Og tak for skønne billeder fra bisættelsen og fingeraftryk til smykker.

Henning

På vegne af mine søskene vil jeg også gerne stille mig bag alle disse varme anbefalinger! Da vores far uventet døde 1 april, tog du imod os med en unik varme, ro, nænsomhed og respekt!
Jeg bor selv i Norge og havde haft en trist flyrejse hjem, og gruede mig veldigt til både at se ham, og alt det som som naturligt kommer. Men du udviste sådan ro og kundskab, og du lyttede og gav gode råd. Vi følte os godt ivaretaget!!
Selve bisættelsen blev så verdig og fin som vi håbede, og du viste far og os sådan en respekt, og det varmede veldigt. Jeg, for min del, vil også gerne takke dig for din trøstende hånd i kirken og da du kørte afsted med far. Det blev lidt hårdere end jeg havde forventet. Takk for det!
Tak også så meget for den CD som fulgte med; fantastisk sød gest! Vi kan på det varmeste anbefale dig, og det har vi allerede gjort! Hils også til den søde unge student du havde med. Du fortjener det gode rygte!
Stor varm klem (som vi siger i Norge) og hjertelig tak for alt!!!!

Bente

Vil bare lige bruge lejligheden til skriftligt at takke dig for din meget professionelle assistance, personlige arrangement, deltagelse og hjælp ved lille Netas bisættelse. Skal også hilse og sige tusind tak fra familien, de er meget taknemlig for den utrolig flotte behandling de har fået, den imødekommenhed og medfølelse de har mødt og specielt er de meget taknemlig over for Den Danske Folkekirke, præsten Eva Graabek, de er så taknemlige at de kom ned til mig inden bisættelsen og fortalte at godt nok var de Katolikker; men den Danske Folkekirke med den hjælp, støtte, venlighed og imødekommenhed de havde mødt, var det den rigtige kirke for dem og er nu medlem af Den Danske Folkekirke.
På mandag har vi et sidste punkt i denne omgang, jeg tager med dem på hospitalet for at få endelig svar på obduktionen. Familien er kommet godt videre, faderen er begyndt på arbejde igen i mandags, sønnen er tilbage i skolen og de er begyndt at smile igen. De har fået en lille hund som kræver deres kærlighed og opmærksomhed og får det. De er godt på vej videre med et godt minde og en flot bisættelse.
Tak endnu engang Mette-Marie, jeg syntes du er super sød, arrangeret og 100 % professionel.

Lars

Jeg vil blot sige dig tak for hjælpen med at sende mine bedste forældre af sted på deres sidste rejse. Først min kære mormor i august sidste år. Du var der for mig og min familie og gjorde det sidste farvel til en god og hyggelig oplevelse og du fik vendt dagen til noget positivt. Den dag jeg havde frygtet, siden jeg har vidst hvad døden betød. Også bagefter har du været der, tak for det. Her 10 måneder senere har vi så sendt min bedstefar af sted, på en “sjov” og respekt fuld måde. Tak for dine gode og anderledes ideer og din opbakning om vores skøre ideer. Du har virkelig åbnet mine øjne for hvor vigtigt bedemands jobbet er. Godt der findes mennesker som dig, vi vil alle fra min familie sige dig tak og til hver en tid give dig de bedste anbefalinger.

Betina

Den 7.oktober mistede jeg min mand trods hans død var ventet, efter en svær sygdomsperiode, kom det alligevel bag på mig at det var nu. Mødet med dig, var en oplevelse. Du var professionel og havde alt den tid vi (min datter og jeg) havde brug for. Du hjalp os igennem alle de svære valg der skulle tages med gode råd. Selve bisættelsen blev en smuk oplevelse, Alt i kirken var som vi havde ønsket det. TAK.

Vibeke

Min mand blev fuldstændig uforskyldt og total meningsløst dræbt i en trafikulykke den 2. september i en alder af kun 43 år. Vi havde aldrig fået talt om, hvad vi ønskede, når vi en gang skulle afsted på vores sidste rejse. Jeg stod derfor overfor en lang række valg, som var uendelig svære at træffe midt i chokket og sorgen over tabet af min mand og far til vores knap 2-årige datter. Heldigvis var det Mette Marie, som jeg ringede til, da jeg skulle finde en bedemand.
I hele processen har du været enestående. Jeg er så taknemlig for alt det, som du gjorde for mig og min familie. Mads blev sendt afsted på sin sidste rejse på den smukkeste måde jeg overhovedet kunne forestille mig.
Af hjertet tak.

Helene

Det er selvfølgelig med stor sorg i hjertet at jeg har taget afsked med min ægtefælle, men når det er sagt, er jeg utrolig glad for mit valg faldt dig Mette Marie. Det har været en hel igennem god og varm begivenhed. Du udstrålede straks den ro og empati som gav mig tryghed for det forestående og samtidig sagde du nogle meget eftertænksomme ord, nemlig: at jeg skulle betragte bisættelsen som Palle´s dag, en dag hvor han tog afsked og det hjalp mig på trods af alt, til at gå dagen i møde uden at tænke på at det bare var en dag som skulle overståes. Så idag kan jeg se tilbage på en dag som blev Palle´s dag. Hvilket betyder rigtig meget. Kan varmt anbefale Unik begravelse.

Tove

Jeg takker for din fine måde at håndtere vores mors dødsfald og efterfølgende bisættelse. Du var meget hurtig til at sætte dig ind i hvad vi havde brug for og gjorde det på den fineste og varmeste måde.
Jeg har mistet både bror, far og mor, alle tre væk under 2 år, så jeg har desværre et godt sammenlignings grundlag, og du var den der klarede opgaven aller bedst.
Det gav ro, at have dig i baghånden, også at vi senere måtte kontakte dig, hvis vi havde nogle spørgsmål.
Varme anbefalinger fra mig.

Hanne

Jeg vil sige dig tusind tak for din respektfulde og indlevende måde at være på. DU var en fantastisk hjælp og støtte midt i en uforudset og uventet situation. Du kom og hjalp PRÆCIS der, hvor jeg stod fuldstændig på bar bund . ALLE de praktiske ting tog du væk fra mine skuldre, så jeg kunne have fokus på mig selv og min sorg/chok. NU forstår jeg hvor vigtig en bedemands job er og hvor er jeg super glad for, at det netop var DIG, Mette Marie, der var min bedemand. TAK.

Helle

Mange tak for din hjælp og dit fine arbejde. Vi, familie og venner var fuld af beundring for din fine håndtering af min mors bisættelse. Det var flot arbejde.
Samtidigt vil jeg sige dig mange tak for cd’en, der var med regningen.
Vi har i alt du har haft med at gøre kun ros til dig, mange tak for det.

Jonna

Din indlevelse og forståelse hjalp mig til at finde ud af hvilken form bisættelsen af min far skulle have. Din annerkendende holdning var en støtte til at finde fred i den måde min far skulle sendes afsted på. Du gør et virkeligt værdifuldt arbejde med dit rolige, omsorgsfulde og dog personlige tilstedevær, der gav plads til at jeg kunne finde min egen måde at sige mit sidste farvel til min far på.

Ida

D.13 marts døde min mor helt uventet hjemme i hendes soveværelse kun 64 år gammel. Det var helt tilfældigt jeg ringede netop til dig, men sikke et held. Du hjalp os på den mest rolige og venligste måde igennem alle de ting vi skulle forholde os til. Tak for dit søde væsen og al din betænksomhed. Du gjorde det meget nemmere for mig og min familie, at sende på ud på hendes sidste rejse. Af hjertet tak.

Kirsten

I forbindelse med min mands dødsfald for nylig har jeg anvendt Unik Begravelse, og min oplevelse med dette bedemandsfirma har været som navnet siger, unik. Jeg har fået al den hjælp og støtte, jeg har haft brug for, og alt blev håndteret så f int og rigtigt hele vejen igennem. Vil til en hver tid anbefale denne bedemandsforretning.

Dorte
Du kan selv skrive i vores gæstebog her
Bedemand Mette Marie Nikolajsen

Mette Marie Nikolajsen
Eksamineret bedemand
Cand.merc. 

Unik Begravelse

Thorvaldsensgade 34
8000 Aarhus C 

Vestergade 15
8370 Hadsten

T: 70 23 53 03
M: info@unikbegravelse.dk

Her kan du skrive i vores

Gæstebog

Giv os din mening