Vores kunder siger Fremragende

Døgnåbent på telefon

Udvalget af urner

Ler urner

Miljø urner

Søurner

Design urner

Når du skal vælge en urne

Urner kan være lavet i forskellige materialer og fås i forskellige farver og varianter. Vi har et bredt udvalg af urner. Du kan vælge om det skal være en ler urne, en sø urne, en miljø urne eller en design urne. Design urnen er designet af Jacob Jensen, og den bliver også kaldet for diamant urnen. Miljø urnen er designet til at blive nedbrudt i løbet af 10 år, hvilket også svarer til den mindste fredningstid for urnegravsteder. Sø urnen er særligt anvendt i forbindelse med askespredning. Endeligt er der ler urnen, som fås både ensfarvet eller med dekoration. Hvilken urne giver mening for dig? Er det farven, miljø, en kombination eller det personlige? Se dine muligheder her. Klik på billederne ovenfor for mere information.

Personlig dekoration af urnen

Ler urnen er et oplagt valg, hvis du ønsker at dekorere urnen selv. Her har du mulighed for, at du kan få den tomme urne med hjem inden den skal bruges. Dette giver dig og din familie god mulighed for at skrive jeres sidste hilsner, at de nærmeste skriver deres navn på, eller at børn kan få lov at tegne på den. Børn har ofte nemmere ved at udtrykke sig gennem tegninger og billeder. Derfor kan det være godt for børn at male eller skrive på urnen. Ved at få den tomme urne med hjem, kan I få en god snak, mens I maler i trygge og hjemlige rammer. 

Der er også mulighed for, at urnen bliver sat frem, når I samles til kaffe efter bisættelsen – så kan dem, der deltager, skrive deres sidste hilsen på urnen.

Lad os hjælpe dig

Tal med os om dine idéer, så kan vi i fællesskab få planlagt og eventuelt udsmykket urnen efter dine ønsker, så den ærer den, du har mistet.

 Vi står til rådighed med råd og vejledning, når du har brug for det

Bedemand Mette Marie Nikolajsen

Mette Marie Nikolajsen
Eksamineret bedemand
Cand.merc. 

Unik Begravelse

Thorvaldsensgade 34
8000 Aarhus C 

Vestergade 15
8370 Hadsten

T: 70 23 53 03
M: info@unikbegravelse.dk

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen her under