Vores kunder siger Fremragende

Døgnåbent på telefon

Bedemand Mette Marie Nikolajsen, Unik Begravelse i Aarhus & Favrskov

Få hjælp gennem hele forløbet

Den unikke afsked

Hver person er unik, og derfor er det også forskelligt, hvordan vi skal begraves. Det behøver ikke være det store udstyrsstykke, men at finde frem til de små ting, der betyder noget. Langt det meste kan lade sig gøre. På denne side får du par eksempler på nogle anderledes begravelser. 

Det store i det små

Begravelsen behøver ikke være noget udstyrsstykke. Snarere tværtimod. Det vigtige og betydningsfulde ligger mange gange i de små ting.  Et særligt stykke musik der har en særlig betydning, at kører forbi et sted hvor I har taget nogle store beslutninger sammen. Måske skal spillekortene eller andet der betyder noget med i kisten. Mulighederne er mange for at gøre begravelsen personlig, så det bliver den bedst tænkelige afsked. Dette hjælper vi dig med at finde frem til – udover de formelle og andre ting der skal være styr på.

Det personlige kombineret med traditionen

Er den du har mistet et have- eller hjemmemenneske? Så vi det måske føles rigtigt at kisten komme hjem, før vi kører til kirken eller til kapellet. Hjemme er der friere rammer for hvad der kan lade sig gøre end i kirken. Man kan invitere dem man ønsker at se hjem, måske synge en sang før vi alle kører til kirken. 

Begravelse i haven
Motorcykel specialbygget til transport af kiste

MC-begravelse

Har den, du har mistet, selv kørt meget på motorcykel, kan en MC-begravelse være det rette valg. Vi kan udskifte den klassiske rustvogn med en MC-rustvogn – en motorcykel med sidevogn, hvor der er plads til kisten.

Det er jer som familie, der bestemmer, hvilken rute motorcyklen skal køre. Der er også mulighed for at MC-klubben kan køre kortegekørsel efter kisten. MC Begravelser tilbyder desuden også, at en pårørende kan sidde bag på motorcyklen – MC Begravelser sørger for hjelmen. 

Motorcyklen er en BMW R 1150 RT, som er blevet bygget om. Det betyder, at motorcyklen er stor og tung, og derfor lejes den kun ud med chauffør, som i øvrigt også er passende klædt til højtideligheden.

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker
Bedemand Mette Marie Nikolajsen

Mette Marie Nikolajsen
Eksamineret bedemand
Cand.merc. 

Unik Begravelse

Thorvaldsensgade 34
8000 Aarhus C 

Vestergade 15
8370 Hadsten

T: 70 23 53 03
M: info@unikbegravelse.dk

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen her under