Unik Begravelse søger bedemand

 Vi søger en kollega til et interessant job med stor variation af opgaver, stor selvstændighed og frihed under ansvar.

Jobbet

Det bliver din opgave, at hjælpe de efterladte i processen med at planlægge ”det sidste farvel”. Du bliver bindeleddet mellem de pårørende og alle øvrige parter, så det hele bliver, som de efterladte ønsker. Du nyder at få alle detaljer til at gå op i en højere enhed, når du bl.a. koordinerer med både kirker, kapeller, blomsterhandlere og stenhuggere?

Respekten for et liv der er levet til ende og respekten for de efterladte er grundværdier hos os.

Vores virksomhed består af to lokalt forankrede kontorer. Et i Århus og et i Hadsten.

Din profil

Du er en moden og præsentabel person. Du kan yde en stabil konstant arbejdsindsats, i en arbejdsdag du ikke kender på forhånd. Jobbet kan også være fysisk udfordrende, så din fysik skal være god. Du kan trives med rutineopgaver såvel som individuelt tilpassede forløb for vores familier. Arbejdet kræver en del administration, så du skal være en habil computerbruger. Arbejdet fordrer, at du har kørekort, bil og en ren straffeattest.

Uddannelse og oplæring sørger vi for.

En venlig indstilling, tålmodighed, selvdisciplin og evnen til at kommunikere på en ordentlig måde er vigtige egenskaber i vores arbejde. Ligeledes er det vigtigt, at du kan bevare overblikket over de mange gøremål og deadlines i hektiske perioder.

Vi vægter højt, at du er bosiddende inden for en radius på 30-40 minutters kørsel til Århus.

Arbejdstid

Stillingen er på ca. 30 timer ugentligt, og du vil indgå i en vagtordning, da vi er tilgængelige døgnet rundt.

Arbejdssted

Primært Århus. Der kan dog påregnes enkelte dage i Hadsten

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er 16. oktober 2022. Der vil løbende blive holdt ansættelsessamtaler med potentielt kvalificerede kandidater.

Tiltrædelse

Snarest

Ansøgning med foto, CV og andre relevante dokumenter sendes til UNIK Begravelse, Att. Mette Marie Nikolajsen på mmn@unikbegravelse.dk hvor der skrives ”Ansøgning” i emnefeltet.

Eventuelle spørgsmål til stillingen rettes til Mette Marie på telefon 7023 5303.

DSC04549_1
Efterårsbillede facebook