Forbrugerrådet anbefaler
DS ISO9001


Din sikkerhed for:

Løbende kvalitetskontrol
Faglig korrekt vejledning
Eksamineret bedemand
Ingen uforudsete omkostninger

Unik Begravelse er ISO9001-certificeret

  • Få overblik over udgifterne

    Unik Begravelse giver dig overblik over udgifterne

Hvad koster en begravelse

En begravelse kan sammensættes på mange måder. Herunder kan du se tre forskellige eksempler på udgifter til bedemand og krematorium. Den samlede pris, som vist sidst i hvert eksempel, er uden blomster, dødsannoncer og gravsten.

Husk at du altid får prisoverslag efter en samtale med os om dine eller afdødes ønsker til begravelsen. Dette kan være med til at skabe et samlet overblik for dig.

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig et pristilbud, er du altid velkommen til at ringe eller besøge os.

Du kan se vores priser her

Herunder er nogle eksempler på priser

Eksempel 1: Bisættelse fra Vestre Kirkegårds Kapel og urnefællesgrav (ukendtes grav)

I dette eksempel er dødsfaldet sket på et af Århus’ hospitaler.

Udgift til bedemanden: I det beløb er der betalt for en kiste med polstring, at vi klæder afdøde på, lægge i kiste, urne, levering af kiste, rustvognskørsel og ordning og assistance.

Ordning og assistance indbefatter: Vi taler hele forløbet igennem, afklarer spørgsmål og planlægger højtideligheden efter dine ønsker. Vi tager os af den obligatoriske registrering af dødsfaldet til begravelsesmyndigheden, aftaler og koordinerer med præst, kapel og søger begravelseshjælp for dig. Vi er til stede før højtideligheden og sørger for at hjælpe dig på plads. Du kan altid kontakte os under forløbet når der dukker spørgsmål op. Vi har en 24 timers vagtordning, 365 dage.

Udgiften til bedemand er fra kr. 12.245,- inkl. moms (før evt. begravelseshjælp)

Desuden kommer der en udgift til kirkegården, der beløber sig til ca. kr. 8.118,- inkl. moms. Dette beløb dækker kremation, renholdelse, jordleje, urnenedsættelse og kapelafgift. Til sidst kan der komme udgift til blomster og evt. dødsannonce.

Den samlede pris uden blomster og dødsannoncer er ca. kr. 20.363,- inkl. moms (før evt. begravelseshjælp)

Eksempel 2: Bisættelse i kirke

I dette eksempel er dødsfaldet sket på et hospital, og afdøde er medlem af folkekirken.

Udgift til bedemanden: I det beløb er der betalt for en kiste med polstring, levering af kiste, urne, to rustvognskørsler op til 5 km og ordning og assistance.

Ordning og assistance indbefatter: Vi taler hele forløbet igennem, afklarer spørgsmål og planlægger højtideligheden efter dine ønsker. Vi tager os af den obligatoriske registrering af dødsfaldet, aftaler og koordinerer med kirke, præst og graver om højtidelighed, kisteankomst, krematoriet med mere, og vi søger begravelseshjælp for dig. Vi er til stede før højtideligheden og sørger for at hjælpe dig på plads. Du kan altid kontakte os under forløbet, når du har spørgsmål. Vi har en 24 timers vagtordning, 365 dage.

Udgiften til bedemand er fra kr. 13.240,- inkl. moms (før evt. begravelseshjælp)

Dertil kommer kremering i Århus kr. 3.294 og kirkegården, medmindre asken skal spredes over havet. Der er variationer i kirkegårdspriserne, da det er det enkelte menighedsråd, der fastsætter takster og priser. Vi hjælper gerne med at finde priserne på det gravsted du ønsker.

I Favrskov provsti betaler du ikke for urnenedsættelsen og heller ikke for gravstedet, hvis det er en af de typer du selv må passe og man er medlem af folkekirken.

Den samlede pris med kremering og uden blomster, dødsannoncer og gravsten er fra ca. kr. 16.534,- (før evt. begravelseshjælp)

Eksempel 3: Begravelse i en af Favrskov Provsti’s kirker og gravsted man selv holder

I dette eksempel er dødsfaldet sket på Randers eller et af Århus hospitaler, og afdøde er medlem af folkekirken.

Udgift til bedemanden: I det beløb er der betalt for en dansk begravelseskiste med polstring, levering af kiste, én rustvognskørsel op til 20km, ordning og assistance.

Ordning og assistance indbefatter: Vi taler hele forløbet igennem, afklarer spørgsmål og planlægger højtideligheden efter dine ønsker. Vi tager os af den obligatoriske registrering af dødsfaldet, aftaler og koordinerer med præst, kirke og graver om højtidelighed, kisteankomst med mere og vi søger begravelseshjælp for dig. Vi er til stede før højtideligheden og sørger for at hjælpe jer på plads. Du kan altid kontakte os under forløbet, når du har spørgsmål. Vi har en 24 timers vagtordning, 365 dage.

Udgiften til bedemand er fra kr. 13.190,- inkl. moms (før evt. begravelseshjælp)

I Favrskov provsti betaler du ikke for at få graven gravet og heller ikke for gravstedet, hvis det er en af de typer du selv må passe. Til sidst kan der komme udgift til blomster og evt. dødsannonce og gravsten.

Den samlede pris uden blomster, dødsannoncer og gravsten er ca. kr. 13.190,- (før evt. begravelseshjælp)

Vi hjælper dig med at skabe et overblik over udgifter og tilskud

Bedemand Mette Marie Nikolajsen

Mette Marie Nikolajsen
Eksamineret bedemand
Cand.merc.

Unik Begravelse

Thorvaldsensgade 34
8000 Aarhus C

Vestergade 15
8370 Hadsten

T: 70 23 53 03

M: info@unikbegravelse.dk

Her kan du downloade bruchuren

Min Sidste Rejse

Du kan også finde andre guides og vejledninger der kan være nyttige i forbindelse med dødsfald.